Uutisen aihe on tärkeä ja ajankohtainen. Uutisen mukaan Finnairin 6200 työntekijästä lähes kaikki on ollut lomautettuna jossakin vaiheessa kevättä tai kesää. Uutinen kertoo hyvin siitä, että kuinka suuret vaikutukset koronapandemialla on varsinkin lehtoyhtiöihin.  
Minusta on hyvä, että Finnairin toimitusjohtaja Topi Manner kuitenkin sanoo, että niiden ei ole tarkoitus tehdä pysyviä vähennyksiä lentävälle henkilöstölle. Finnair suunnittelee antavansa henkilöstölle sosiaalisen tuen kokonaisuutta mihin sisältyy esimerkiksi opastusta työnhakuun ja yrittäjyyteen. Tämä juttu on mielestäni todella hyvä asia ja hyvin toimittu päättäjiltä, että ei jätä ihmisiä kuitenkaan aivan tyhjän päälle.  
Kaikin puolin huono juttu, että näin käy, mutta niin kuin uutisessa kerrotaan koronapandemia ja Suomen poikkeuksellisen tiukat matkustusrajoitukset on vähentänyt lentojen määrää todella paljon. Ei ole ollut muuta vaihtoehtoa kuin lomauttaa ihmisiäkoska Finnairin tulot ovat supistuneet todella pieneksi, jonka takia ei voi tehdä muuta, kun yrittää sopeutua.  
Ymmärrän täysin Finnairin päätöstä, vaikka niin moni ihminen menetti työpaikkansa, koska ei vain ole muuta vaihtoehtoa.