Valtio on maksanut yrityksille niin sanottuja koronatukia jo noin 70 miljoonalla eurolla. Mielipiteeni on että nämä tuet ovat elintärkeitä. Tuet mahdollistavat normaalin paluun arkeen koronan jälkeen. 

 

  Ylen julkaisemassa uutisessa Arviolta parikymmentä yritystä saanut arviolta täydet 800 000 euron koronatuet- Yritysten tukihakemuksissa alkoi loppukiri 16.8.2020. Uutisen on kirjoittanut Minna Pantzar. Jutussa käsitellään paljon 600 000 euroa tukia saanutta Suomen Messut yritystä. Kyseessä on yritys joka teki viimevuonna liki  60 miljoonan liikevaihdon. Olisi silkkaa typeryyttä antaa kyseisen yrityksen vaipua koronan myötä ja menettää heidän kautta työpaikkoja ja verotuloja. Sama pätee muihinkin jättitukia saaneisiin yrityksiin. 

 

  Koko Suomen talous kärsii koronasta. Kun koronasta päästään yli on se maa voittaja ,jolla on mahdollisimman suuri osa entisestä yrityksistä pystyssä. Koronatukien lisäksi pitäisi rohkaista yrittämään myös näinä vaikeina aikoina. Kriisin kohdatessa voi joko lamaantua tai selviytyä. Maailman markkinoiden avautuessa uudet tuulet puhaltaa ja silloin pitää meidän Suomalaisten valtion avustamana olla valmiita iskemään.  

Linkki uutiseen